Begeleiding a.d.h.v. Lenormand

Als jouw coach zal ik samen met jou kijken naar de belemmeringen die jij ervaart, zodat jouw leven weer bevredigend aanvoelt.
Je voelt je opgelucht, helder, gehoord en staat steviger in je schoenen als ouder.
Naast coachgesprekken, wandelingen en opdrachten, kunnen wij ook kaarten gebruiken.
Niets zweverigs aan hoor. De kaarten laten ons zoveel zien over hoe wij als ouder kunnen ontwikkelen.

In ben in het bezit van verschillende soorten kaartensets die een steuntje in de rug kunnen bieden en inzichten geven om verder te kunnen gaan.
Mijn basisdeck bestaat uit Lenormand kaarten. Deze kaarten werken altijd vanuit een positief beeld, geven duidelijke kaders en doelen waar we aan kunnen werken. We kunnen ze inzetten aan het begin van een traject of we gebruiken de Lenormand kaarten halverwege of op het einde om zo bijsturing te vragen.

Naast de Lenormand kaarten ben ik ook in het bezit van een prachtige deck met Affirmatie kaarten.
Affirmaties zijn kleine zinnetjes of spreuken die opgezegd kunnen worden, om jezelf te steunen en te motiveren.

Ook werk ik met een prachtig deck van Orakelkaarten. Ik trek meestal maar 1 kaart uit dit deck, omdat ze zo onwijs veel informatie bevatten.Deze kaart gebruiken we als basiskaart of afsluitende kaart.

Individuele reading aanvragen:

We leggen de kaarten en bespreken deze om te kijken waar jouw krachten liggen en waar je mee aan de slag kunt de komende tijd als ouder.
Dit is een uitgebreide legging van een uur, omdat er na de legging ook gekeken wordt naar de toepassing.
Ook kun je vanuit deze legging aangeven dat je een begeleiding wil ontvangen, om dieper op jouw ontwikkeling in te gaan.