Coaching

Als coach stimuleer ik jouw eigen oplossende vermogen.
Aan de hand van een coachvraag en of coachdoelen wordt je begeleid om tot oplossingen te komen die bij jou passen. We gaan samen op zoek naar mogelijkheden, opluchting en ontspanning.
Het zal een leerproces worden, waarin oefening en gewenning centraal komen te staan.

Intake coaching

Ieder traject wordt gestart met een intakegesprek van ongeveer een uur.
Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen, inventariseren we behoeftes en komen we tot een hulpvraag of een coachdoel.
De prijs voor de intake is 35€.

Daarnaast bespreken we de aanpak, bepalen we de geschatte duur van het traject en het aantal sessies. Ook wordt gekeken naar mogelijke tussentijdse opdrachten en werkvormen.

Persoonlijk:
De coachingsgesprekken vinden voornamelijk buiten plaats. We kijken samen waar we kunnen wandelen en wisselen dit eventueel af waar nodig.
Het is ook een optie om op afstand te wandelen. We telefoneren en lopen ieder onze eigen route.

Zakelijk:
Om medewerkers op de werkvloer te coachen kom ik ook graag naar uw bedrijf toe. Het is belangrijk voor u en uw medewerkers dat zij zich lekker in hun vel voelen. We kunnen met het team buiten opdrachten en werkvormen uitvoeren en wisselen dit af met overlegactiviteiten binnen. Neem vrijblijvend contact op voor advies/informatie en mogelijkheden.

Evaluatie coaching

Na de intake volgen er een aantal sessie en vindt er een tussentijdse evaluatie plaats om te checken of we nog op de goede weg zitten of dat we onze aanpak moeten veranderen. Aan het einde van het traject volgt de eindevaluatie van de coaching.