Natuurlijke verloskunde

Jeanny en ik gaan al jaren terug.
Ik heb haar zoon in mijn vrijeschoolklas gehad en zij heeft ons geholpen bij de geboorte van onze zoon.
Jeanny is een caseload verloskundige in Zuid Limburg en werkt samen met Dewi in haar praktijk “Natuurljk bij Jeanny.”

Waarom schrijf ik hier nu over? Omdat ons werk hand in hand gaat!

Bij Jeanny staan jullie als aanstaande ouders écht centraal. Zij streven ernaar om de wensen en ideeën die jullie hebben rondom de zwangerschap of bevalling samen met jullie te realiseren. Zij denken graag met jullie mee over de invulling van de begeleiding. “Vertrouwen” is het absolute sleutelwoord in de begeleiding die zij bieden, waarbij zij jullie vooral laat sturen door het natuurlijk proces en jullie persoonlijke wensen. Je ziet de hele zwangerschap, tijdens je bevalling en het kraambed de zelfde verloskundige. Hierdoor kunnen ze de begeleiding beter afstemmen op jullie individuele behoeften.

Ben je naast alle hulp van Jeanny nog zoekende? Heb je angsten, onzekerheden, keuzes of relationele vragen, dan kun je deze bij mij kwijt. Via persoonlijke begeleiding of wandelcoaching kan ik jullie aan de hand nemen in het ouderschap en zo samen een mooie warme start maken, vol vertrouwen.

Samen met een verloskundige, een doula, een zwangerschapscursist en kraamhulp werk ik mee aan de ontwikkeling tot ouder. Dus ook na de bevalling sta ik paraat om aan de slag gaan met opvoed hulp, steun voor jullie als ouders en hulp bij natuurlijk opvoeden.

Neem vrijblijvend contact op als je meer wil weten:

Wil je meer weten over Natuurlijk bij Jeanny: